Victoria Beckham palasi malliuralle – tuore kuva tekee hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkiskaunottariin vuosien ajan aikoinaan lukeutunut Victoria Beckham on viime vuosina vältellyt julkisuutta, kun hän on keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä lastensa ja David-miehensä kanssa. Nyt Victoria nähdään pitkästä aikaa julkisuuden valokeilassa, ja vieläpä hyvästä syystä.

42-vuotias Victoria Beckham poseeraa parhaillaan ensimmäisellä mallikeikallaan miesmuistiin, kun hän on suostunut mukaan hyväntekeväisyyskampanjaan. Kuvassa hänellä on viisivuotiaan Harper-tyttärensä piirtämä kuva, ja muilta osin paita on Victorian suunnittelema.

Paitojen myynnistä saatavat tuotot ohjataan UNAIDS ja Born Free Africa -järjestöille. Paitoja myydään Victorian omassa vaateliikkeessä Lontoossa sekä hänen verkkokaupassaan. Halvin paita maksaa noin 110 euroa ja kallein 140 euroa.

Splash
Splash