Ariana Grande tihkui seksiä gaalassa – teinipojat syystäkin pyörryksissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti teinipoikien päiväuneksi muodostunut nuori poptähti Ariana Grande on ollut julkisuudessa esillä pääasiassa melko konservatiivisissa merkeissä, ja esimerkiksi rohkeissa poseerauksissa häntä ei ole juuri nähty. Viime aikoina Arianan tyyli on kuitenkin muuttunut aikaisempaa rohkeammaksi.

Viikonloppuna Grande kuvattiin American Music Awards -palkintogaalan punaisella matolla, jonne hän asteli seksikkässä asussa, joka ei kuitenkaan todellisuudessa paljastanut kovinkaan paljon.

Ariana Grande on pienen kokonsa ja siroutensa vuoksi nuoren näköinen tyttö, mutta hän on kuitenkin jo 23-vuotias aikuinen nainen ja käsittelee kappaleissaan asioita, jotka tulevat aikuisiällä ajankohtaisiksi, kuten seksistä ja parisuhteista. Äskettäin hän paljasti, että Side to Side -kappaleen sanat kertovat seksistä ja kivusta, jota nainen saattaa kokea harrastettuaan liikaa seksiä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash