Christina Milian tyrmäävä näky gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian on tehnyt uraa näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän vaihtoi taannoin levy-yhtiötä ja siirtyi Young Money Entertaimentin riveihin. Viime aikoina Christina on keskittynyt enemmän muihin asioihin kuin musiikkiuraansa, sillä hän on nykyisin perheenäiti. Hän ehtii silti myös juhliin.

Eilen Christina Milian kuvattiin tyrmäävän näköisenä kaunottarena osallistumassa Angel Ball -tapahtumaan New Yorkissa. Entinen teinitähti oli pukeutunut valkoiseen upeaan iltapukuun, jonka etumus suorastaan tyrkytti rintavakoa silminnäkijöille.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 35-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash