Kanye raudoissa pakkohoitoon – Kim Kardashian lensi yksityiskoneella kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka räppäri Kanye West toimitettiin psykiatriseen arviointiin ambulanssilla ja käsiraudoissa. Hänen vaimonsa Kim Kardashian oli samaan aikaan New Yorkissa. Hän reagoi uutiseen luonnollisesti vahvasti ja tilasi heti yksityisen suihkukoneen, jolla hän lensi takaisin Los Angelesiin.

Paparazzit saivat vihiä yksityiskoneen matkustajasta ja saivat ikuistettua Kimin nousemassa lentokoneesta häntä odottavaan autosaattueeseen. Tiedossa ei ole suuntasiko Kim suoraan kotiinsa vai kenties sairaalaan tapaamaan miestään.

Kanye Westin joutui Kalifornian yliopistollisen sairaalan psykiatriselle osastolle tarkkailtavaksi, kun hän oli ollut kuntovalmentajansa Harley Pasternakin luona ja käyttäytynyt häiritsevästi. West on kärsinyt viime aikoina unenpuutteesta. Paikalle soitetut poliisit panivat miehen käsirautoihin ja toimittivat sairaalaan.

Kanye West peruutti äskettäin Saint Pablo Tour -konserttikiertueensa uupumuksen takia. Fanit ovat osoittaneet tyytymättömyytensä julkisesti ja vaativat  rahojaan takaisin epäonnistuneilta keikoilta. Lisäksi mies on ajautunut riitoihin entisen ystävänsä Jay Z:n kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash