Seksikkäin sisko herutteli bikineissä – rannalla riitti nähtävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt Joanna on kuvattu rannalla.

Krupa nautiskeli eilen aurinkoisesta rantaelämästä Miami Beachilla, jossa Joanna nautti paparazzeilta saamastaan huomiosta täysin rinnoin.

37-vuotias Joanna Krupa sai taannoin lempinimen Seksikkäin sisko, sillä hänellä on yhtä upean näköinen sisar, jota ei tosin olla nähty julkisuudessa aivan yhtä paljon kuin Joannaa. Krupan aviomies on Romain Zago. Joanna tunnetaan nykyisin Miamin täydelliset naiset -realitysarjan tähtenä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash