John Legend puolustaa vaimon alapään vilautusta: ”Rakastin sitä mekkoa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Chrissy Teigen saapui American Music Awards -palkintogaalaan miehensä John Legendin kanssa. Kuvaajien huomio kiinnittyi heti Chrissy Teigenin juhlamekkoon, jonka halkio ylettyi vyötärölle saakka. Lopulta halkio paljasti naisen paljaan alapään.

Teigenin juhlamekko petti naisen pahimmalla mahdollisella tavalla. Teigen ei pystynyt käyttämään mekon kanssa alushousuja lainkaan, minkä vuoksi sivuprofiilista kuvanneet kuvaajat onnistuivat tallentamaan naisesta kuvakulman, jossa Teigenin häpyluu näkyi paljaana. Naisen aviomies John Legend on kuitenkin sitä mieltä, että tällaista tapahtuu ja osasyy on kuvaajissa.

John Legend kommentoi Extra-sivustolle, että he olivat Chrissyn kanssa huolissaan mekosta. Miehen mukaan hän yritti tarkkailla jatkuvasti mekon halkioita ja katsoi kun vaimo käveli. Kaikki näytti olevan miehen mielestä hyvin, minkä vuoksi hän rohkaisi vaimoa olemaan rennosti. Sivuprofiilista kuvattuna halkio oli kuitenkin ollut sen verran raollaan, että naisen alapää saatiin kuvattua.

John Legend puolusti vielä vaimoaan kertomalla, että myös hän rakasti mekkoa ja ajatteli, että se oli todella kaunis. Valokuvaaja vain sattui tallentamaan yhden pienen hetken, jolloin mekko paljasti liikaa. ”Jos ihmiset haluavat innostua sellaisista tilanteista ja kuvista, se on heidän juttunsa”, Legend jatkoi asiaa sen enempää murehtimatta.