Tavaratalon myyjä ryhtyi laulamaan – asiakkaat eivät olleet uskoa korviaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus taitavimmat ihmiset löytyvät sieltä mistä heitä osaa vähiten odottaa. Sosiaalisessa mediassa ihastusta herättäneen videon tapauksessa yhdysvaltalaisen sekatavaratalon myyjästä on kuoriuitunut melkoinen kultakurkku.

Facebook-käyttäjä Nakia Robinsonin alunperin jakamalla videolla Michiganin Lansingissa sijaitsevan Dollar General -halpatavaratalon myyjä esittelee kameralle laulutaitojaan työnteon yhteydessä. Mies tulkitsee RnB-tähti Maxwellin Ascension-kappaletta. Video on jaettu uudelleen yli 13.000 kertaa.

Paikallinen radioasema WKFR on sittemmin tunnistanut myyjän Lucas Holliday -nimiseksi meiehksi. Huffington Post -sivuston mukaan mies harrastaa laulamista myös vapaa-ajallaan, sillä hän kuuluu Tell Yo Mama -nimiseen yhtyeeseen.