Saara Aallon biisivalinnat paljastuivat – kolme kappaletta kahdessa esityksessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto on menestynyt upeasti Britannian X Factorissa, jossa hän kisailee jälleen huomenna lauantaina jatkopaikasta suorassa livelähetyksessä. Tänään hänen huomisen lähetyksen kappalevalintansa paljastuivat. Hän esittää kolmea eri kappaletta kahdessa esityksessä.

Finalistien ensimmäinen kappale on viikon teeman mukaisesti tuomari Louis Walshin suosikki. Saara esittää ensimmäisenä kappaleenaan ruotsalaisen ABBA-yhtyeen discoklassikon The Winner Takes It All.

Tähän saakka kilpailukappaleet ovat olleet tähtivalmentajien valintoja, mutta nyt myös finalistit itse saavat valita mukaan oman suosikkinsa. Saara esittää huomisessa toisessa esityksessään poikkeuksellisesti kahta eri kappaletta yhdessä esityksessä. Hän laulaa nimittäin sekoituksen Shirley Basseyn Diamonds are Forever -hitistä ja Marilyn Monroen Diamonds Are a Girl’s Best Friend -kappaleesta.