Tarjoilijan onnenpäivä – asiakas antoi jättitipin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Irlantilainen tarjoilija Ben Millar työskentelee Houstonissa ravintolassa, jossa hän palveli eräänä päivänä Jeffrey-nimistä asiakasta. Jeffrey sai kuulla, että 22-vuotiaan Millarin tyttöystävä on kahdeksannella kuulla raskaana ja he säästävät rahaa matkaan, että Millar pääsisi lennättämään perheensä Irlantiin tapaamaan hänen vanhempiaan ja sukulaisiaan.

Ben Millar oli kertonut Jeffreylle, että saadessaan rahat kasaan Killian-pojan syntymän jälkeen hän haluaa viedä uuden perheensä tapaamaan hänen sukuaan Irlantiin. Jeffrey oli päättänyt auttaa Millaria ja hänen tyttöystäväänsä Taryn Keithiä jättämällä miehelle ison tipin.

Jeffrey oli jättänyt 750 dollarin tipin Millarille, joka ei saanut edes tilaisuutta kiittää miestä hänen poistuessa niin nopeasti ravintolasta. Pariskunta toivookin Independent-lehden mukaan, että heidän kiitoksensa tavoittaisi avokätisen miehen sosiaalisen median kautta.