10 syytä ihastua viskiä juovaan naiseen

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisen valitsema juoma kertoo melko paljon hänen persoonastaan. Juomavalinta voi paljastaa henkilön luonteesta ja tavoista monia asioita, ja antaa vihjeitä myös siitä millaisesta ruoasta hän pitää. Myös juoman alkoholipitoisuus antaa vinkkejä siitä millainen henkilö on kyseessä.

Viskiä pidetään yleisesti enemmän aikuisten miesten juomana kuin naisten suosikkina. Osa naisista kuitenkin siemailee viskiä mielellään, mikä Elite Daily -sivuston mukaan kertoo naisesta enemmän kuin hän saattaa arvatakaan. Alla lueteltuna kymmenen hyvää syytä minkä vuoksi miesten kannattaa sivuston mukaan lähestyä viskiä juovaa naista.

1. Hän pystyy kestämään alkoholia.

2. Hän on vahva ja itsevarma.

3. Hän on nautiskelija, joka elää täysillä.

4. Hän on provosoiva ja erityinen.

5. Hän on luultavasti mielenkiintoisilla ajatuksilla varustettu mietiskelijä.

6. Hän on kypsä.

7. Hänen makunsa on kehittynyt.

8. Hän ei pelkää puolustaa itseään.

9. Hän on tunteellinen ja suorapuheinen.

10. Hän on seksikkäällä tavalla juuri sopivasti kovis.