11 miljoonaa euroa ylimääräistä? Tällaisen luksuslukaalin sillä saa

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hillsissä sijaitsevat monet maailman kalleimpiin lukeutuvat asunnot, mutta toki sieltä saa asuntoja myös alle 20 miljoonan dollarin. Nyt Phil Collinsin ex-vaimo Jill Tavelman on ostanut kotinsa naapurissa sijaitsevan luksustalon 11 miljoonalla eurolla.

Tavelman kuuli, että naapuritaloa ollaan muuttamassa ”bilemansioniksi”, jollaista hän ei halunnut naapuriinsa. Siksi hän päätti ostaa talon tontteineen itselleen. Hinta samalla hieman pompsahti, sillä talon saadakseen Tavelman maksoi siitä neljä miljoonaa pyyntihintaa enemmän.

Nyt luksustalosta on julkaistu verkossa kuvia, joista selviää millaisen kodin Beverly Hillsistä saa 11 miljoonalla eurolla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash