Kovaääniset aivastajat ovat parempia rakastajia!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aivastus alkaa vähitellen kun nenää ja hengitysteitä kutittava olo saa ilmeen muuttumaan ja valmistautumaan suureen purkaukseen. Aivastus helpottaa oloa heti, minkä vuoksi moni vertaakin aivastusta kuin nenän kautta saatavaan miniorgasmiin.

Aivastus muistuttaa orgasmia siltä osin, että aluksi jännite kasaantuu kunnes se purkautuu. Aivastuksen aiheuttama äkillinen helpotus lisää hyvänolontunnetta ja vapauttaa aivoissa endorfiinia, joka viestii nautinnosta. Neurologina ja psykiatrina toimivan Alan Hirschin mukaan aivastuksen orgastiset ominaisuudet paljastavat paljon aivastajan seksuaalisuudesta.

Hirsch on kertonut Daily Mail -lehden mukaan, että hyvänolontunteelle ja aivastuksen aiheuttamalle purkautumiselle vapautuminen kertoo henkilön seksuaalisuudesta.

Kovaäänisesti aivastava ja aivastukselle täysin antautuva henkilö nauttii suurella todennäköisyydellä myös seksistä enemmän. Aivastusta estelevä ja peittävä henkilö tukahduttaa Hirschin mukaan melko varmasti myös seksuaaliset halunsa.