Saara Aalto loisti X Factorin harjoituksissa – upea kuvasarja kulissien takaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto on menestynyt upeasti Britannian X Factorissa, jossa hän kisailee jälleen tänä iltana jatkopaikasta suorassa livelähetyksessä. Saara esiintyy tänään muiden finalistien tavoin kaksi kertaa, joiden aikana hän esittää yhteensä kolmea eri kappaletta.

Saara esittää ensimmäisenä kappaleenaan ruotsalaisen ABBA-yhtyeen discoklassikon The Winner Takes It All. Saaran omana valintana hän esittää sen jälkeen kahden kappaleen potpurrin, jossa on mukana Shirley Basseyn Diamonds are Forever ja Marilyn Monroen Diamonds Are a Girl’s Best Friend.

Nyt Lontoon Fountain Studioilta on saatu kuvasarja, jossa nähdään miten Saara Aalto harjoitteli esitystään perjantai-iltana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash