Draken Apple-mainos huvittaa – tanssii kiusallisesti Taylor Swiftin musiikin mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Apple julkaisi uuden mainoksensa American Music Awards -gaalan suorassa lähetyksessä. Mainoksessa Drake alkaa kuuntelemaan Taylor Swiftin kaksi vuotta sitten julkaistua Bad Blood -kappaletta heti kun hänen salikaverinsa lähtee huoneesta pois.

Drake valitsee aluksi sopivaa musiikkia lopputreeninsä ajaksi, ja tanssii sitten asenteella omaan hauskaan tyyliinsä Taylor Swiftin kappaleen mukana ennen kuin hän menee tekemään penkkipunnerrusta. Lopulta paino on kuitenkin niin raskas, että mies jää levytangon alle ja putoaa penkiltä maahan.

Taylor Swiftistä on tehty saman tyylinen mainos, jossa hän juoksee juoksumatolla ja kuuntelee Draken musiikkia. Kappale on kuitenkin häiritsevän hyvä, minkä vuoksi nainen putoaa juoksumaton päältä pois. Artistien yhteinen Apple-mainoskampanja tulee siitä erikoiseen saumaan, että Factmag-sivuston mukaan parin huhutaan muutenkin tekevän tällä hetkellä yhteistyötä myös musiikin saralla.