Suosittu popkaunotar heitettiin ulos VIP-alueelta – uhkasi pahoinpitelyllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias poptähti Ellie Goulding osallistui tiistaina järjestettävään hyväntekeväisyysgaalaan. Ilta ei mennyt aivan niin rauhallisesti tai iloisissa merkeissä kun tähti oli suunnitellut sillä lopulta hän ryntäsi tapahtumapaikalta pois riideltyään vieraan naisen kanssa.

Splash
Splash

Ellie Goulding oli nähnyt gaalassa rajatun VIP-alueen, jonne hän oli mennyt sitten istumaan. Vieras nainen oli tullut sanomaan Gouldingille, että pöytä on jo varattu ja siihen saavat istuutua vain VIP-vieraat. Goulding oli kuitenkin laskenut juomansa alas ja ollut istuutumassa seurueeseen, jolloin nainen oli alkanut kovempaan ääneen vaatimaan laulajattaren poistumista.

Ellie Goulding oli poistunut todella vihaisesti pöydästä ja lähtenyt koko hyväntekeväisyysgaalasta hyvin tuohtuneena. Goulding oli kommentoinut Daily Mail -lehdelle: ”Jos tämä nainen tulee enää milloinkaan puhumaan minulle, lyön häntä suoraan kasvoihin”.

Goulding onkin Instagram-videoillaan osoittanut olevansa taitava potkunyrkkeilijä, joten vihamiesten olisikin syytä pysytellä hänestä kaukana.

Zero chill Sunday at @thirdspacelondon

A video posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

Cheeky Sunday @nikoalgieri

A video posted by elliegoulding (@elliegoulding) on