Kardashianien tulisi lisääntyä aktiivisesti – isältä erikoinen toivomus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen olympiaurheilija Caitlyn Jenner vaihtoi sukupuoltaan viime vuonna. Nyt hän haluaa tulla supermummoksi ja hoitaa yhteensä 30 lastenlasta. Rob Kardashianin ja Blac Chynan Dream-pienokainen oli hänen 11. lapsenlapsi.

– Minulla on kymmenen lasta ja 11 lastenlasta. Haluaisin yhteensä 30 lastenlasta ja olen nyt saanut siitä kolmasosan. Olen siunattu upeilla lapsilla. Parasta kaikessa on se, että he hyväksyvät minut sellaisena kun olen, Caitlyn Jenner kertoi Extralle.

Caitlyn Jenner suunnitteli naiseksi muuntautumista ensimmäisen kerran jo vuonna 1985 ollessaan naimisissa Linda Thompsonin kanssa. Siihen aikaan Bruce Jennerinä tunnettu mies kertoi haaveistaan vaimolleen ja he kävivät hakemassa apua terapiasta. Naiseksi sopeutumisesta kertova I Am Cait -realityohjelma lopetettiin ensimmäisen tuotantokauden jälkeen.