Mies, näin pysyt kunnossa ilman nipottamista!

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joe Wicks tunnetaan sosiaalisessa mediassa paremmin The Body Coach -nimellään. Komeasta ohjaajasta tuli nopeasti fitnesstähti Instagramissa, jossa hän saavutti pienessä ajassa yli miljoona seuraajaa. Wicks on ihastuttanut ihmiset hänen metodillaan, jossa kuntoillaan vähemmän ja syödään enemmän.

Mies uskoo kovasykkeisiin HIIT-treeneihin, joissa muutamia raskaita ja yleensä monia lihaksia samanaikaisesti työstäviä liikkeitä toistetaan nopeasti 20 sekunnin ajan, minkä jälkeen liike vaihdetaan. WIcks on paljastanut hänen Instagram-sivuillaan miten hänen itse noudattamaa seitsemän kohdan suunnitelmaa hyödyntämällä kaikki muutkin voivat saavuttaa unelmiensa kunnon.

1. 25-30 minuuttia kestävä HIIT-treeni 4-5 kertaa viikossa

2. Juon 2-4 litraa vettä joka päivä

3. Valmistan joka viikko 80 prosenttia aterioistani itse

4. Käyn ulkona syömässä 2-3 kertaa viikossa

5. Juon alkoholia 2-3 kertaa kuukaudessa

6. Syön suklaata tai jäätelöä kaksi kertaa viikossa

7. Toistan kohdat 1-6 joka päivä koko vuoden ajan