Tätä et ole ennen nähnyt! Kuvausryhmä ikuisti kuorsaavan kolibrin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolibrit ovat pienikokoisia ja värikkäitä lintuja, jotka kykenevät lentämään paikallaan ja räpyttämään siipiään poikkeuksellisen suurella nopeudella. Nyt ryhmä tiedemiehiä on saanut huomata, että näillä pikkulinnuilla on myös eräs melko ihmismäinen piirre.

Tiedemiehet nimittäin tutkivat kolibrien elämää Perussa, Etelä-Amerikassa, jossa he kuulivat yllättäen erään linnun luota outoa ääntä. Pitkäkestoinen piipityksen ja vinkumisen välimaastoon kuuluva ääni tuli erään nukkuvan linnun luota, joten tutkijat menivät tarkistamaan tilanteen.

Pian selvisi, että kolibri oli täydessä unessa, joten se kuorsasi. Video nähdään nyt Britanniassa BBC One -kanavalla esitettävässä Super Cute Animals -luonto-ohjelmassa.