Povekas julkkiskokki bikineissä – upea vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intialais-amerikkalainen julkkistähti Padma Lakshmi tunnetaan Yhdysvalloissa lähinnä Top Chef  -realityohjelman juontajana. Viime aikoina hän on tehnyt paluuta viihdelehtiin perheenlisäyksen aiheuttaman tauon jälkeen, mutta silti Padma on ollut esillä vain harvakseltaan.

Parhaillaan Padma on lomailemassa Miamissa, Floridassa. Siellä hänet kuvattiin viikonloppuna nauttimassa rantaelämästä valkoisissa bikineissä. Samalla kaunotar osoitti olevansa edelleen upeassa rantakunnossa.

Intialaissyntyinen Padma Lakshmi on näyttelijä, juontaja, malli ja keittokirjailija. Hän teki läpimurtonsa televisioon Top Chef -ohjelmassa, mutta myös 16-vuotiaana aloitettu malliura on ollut menestys. Padma on ensimmäinen intialaismalli, joka on saanut menestystä kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Lakshmi oli aiemmin naimisissa maailmankuulu kohukirjailija Salman Rushdien kanssa. Helmikuussa 2010 kaunotar synnytti tyttären, mutta isän henkilöllisyyden hän piti salassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat