StaraTV: Eppu Normaalin 40 vuotta elokuvaksi – haastattelussa Eput-elokuvan Juha Torvinen ja Saku Pollari

Haastattelut StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Eppu Normaali -yhtyeen 40 vuoden menestyksekäs ura on nyt kiteytetty dokumenttielokuvan muotoon. Saku Pollarin ohjaama Eput saa ensi-iltansa elokuvateattereissa ensi perjantaina 2. joulukuuta. Stara tapasi ohjaaja Saku Pollarin ja Eppu Normaali -yhtyeen Juha Torvisen.

Miehet kertovat haastattelussa dokumenttielokuvan tekemisestä ja siitä miten kamerat pääsivät hyvin lähelle yhtyeen jäseniä. Eput-elokuva esittelee katsojille yhtyeen haastattelujen lisäksi myös runsaasti arkistomateriaalia yhtyeen uran eri vaiheista.

Staran haastattelussa Juha Torvinen paljastaa muun muassa mihin yhtyeensä aikakauteen hän mieluiten palaisi takaisin, jos sellainen olisi ajankohtaista.