Päästä yhteen kasvaneet vauvat erotettiin – 27 tunnin maratonleikkaus onnistui

Ohhoh! Terveys · Stara.fi

Maailmalla tunnetaan monia tapauksia, joissa kaksoset ovat jostain syystä kasvaneet yhteen jo ennen syntymäänsä. Nyt kaksi päästään yhteen kasvanutta sisarusta on onnistuttu erottamaan menestyksekkäästi toisistaan New Yorkissa sijaitsevassa sairaalassa.

Jadonin ja Aniasin vanhemmat Christian ja Nicole McDonald päättivät ottaa leikkauksesta aiheutuneen riskin, joka kannatti.

Massiivisessa operaatiossa peräti 35 lääkäriä, hoitajaa ja kirurgia työskenteli peräti 27 tunnin ajan erottaakseen kaksoset toisistaan Montifiore Medical Center -lastensairaalassa New Yorkin Bronxissa. Nyt kaksoset ovat jo päässeet kotiin ja toipuvat parhaillaan vaativasta operaatiosta.

Splash
Splash
Splash
Splash