Saaramania leviää Britanniassa – näin Saara Aallolle kävi gallupissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto tekee parhaillaan suomalaista viihde- ja musiikkihistoriaa, sillä hän on kaikkien aikojen parhaiten maailmalla menestynyt suomalainen poptähti. X Factor -kilpailussa jo neljän parhaan joukkoon semifinaaleihin selviytyneen Saaran suosio Britanniassa vain kasvaa.

Saara on viime viikkoina noussut selvästi kilpailun suosituimmaksi laulajaksi, ja kilpakumppanien putoamisen myötä suosio on vain noussut. Parhaillaan on taas käynnissä Tellymixin järjestämä epävirallinen yleisöäänestys, joka ennusti hyvin muun muassa Honey G:n suosion romahduksen.

Tellymix 29.11.2016
Tellymix 29.11.2016

Tellymixin gallupissa vastaajamäärä on vielä todella pieni ja osa vastanneista on varmasti suomalaisia, mutta Saara on tähän saakka saanut jo yli puolet, eli 52 prosenttia, kaikista annetuista äänistä. Tilanne on sama myös suuremman otannan X Factorin Facebookissa, jossa ylivoimaisesti valtaosa kommenteista ylistää Saaraa ja veikkaa hänestä voittajaa.

– Olen niin onnellinen Saaran puolesta! X Factorin historian suurin käänne, Claire Meadows kirjoitti.

– Saara on sensaatiomainen kaunis nainen, joka osaa laulaa, tanssia, soittaa pianoa ja antaa aina kaikkensa. Hän aiheuttaa minulle joka kerta kylmiä väreitä. Niin kaunis ääni ja monitaituri. Saara, sinä voit voittaa tämän, Susan Vickers kirjoitti.

– Saara voittoon! Hän osaa laulaa, tanssia ja on täydellinen X Factor -paketti! Toni-Louise Edwards kirjoitti.

Nyt voidaan puhua jo lähes Saaramaniasta, kun suomalaisten lisäksi myös brittikatsojat ovat hullaantuneet Aallosta ja hänen upeista esityksistään.