Kauppa kuin maailmanlopun jäljiltä – tältä Niken liike näytti Black Fridayn jälkeen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa Kiitospäivän jälkeisenä perjantaina vietetään perinteisesti Black friday -nimellä tunnettua joulusesongin avauspäivää. Silloin kaupat houkuttelevat asiakkaita paikalle mittavien tarjousten avulla. Perinne on viime vuosien aikana levinnyt myös Suomeen.

Yhdysvalloissa ei ole harvinaista, että ihmisten Black friday -ostohuuma saa jopa vaaralliset mittasuhteet. Nyt verkossa on julkaistu kuvia Seattlessa sijaitsevasta urheiluvaatevalmistaja Niken liikkeestä mustan perjantain jäljiltä.

Kauppa on kuin luonnokatastrofin tai pommin jäljiltä, ja sen käytävät ovat täyttyneet avatuista kenkälaatikoista, vaatteista ja lenkkareista. SB Nation -sivuston mukaan liikkeessä vieraili kahden tunnin aikana jopa 20 000 ihmistä.

 

It's like a zombie apocalypse. I feel bad for the people who need to clean this up. #BlackFriday #NikeOutletStore

A photo posted by Wannie Rodriguez (@wanniemation) on

The #carnage when people #blackfriday too hard for #nike #shoes….Stay safe and sane everyone.

A photo posted by Nicole ??? (@nicoololz) on