Ei korkeanpaikan kammoisille! Hurjapää ajoi pyörällä padon kaiteen päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itävallan Carinthiassa sijaitseva Kölnbreinin pato on yksi Euroopan suurimmista. Pato nousee 200 metrin korkeuteen, ja se houkuttelee arvatenkin paikalle lukuisia äärimmäisiä haasteita etsiviä hurjapäitä.

Tuoreella videolla pyöräilijä Fabio Wibmer suorittaa haasteen, jonka seuraamista ei voi suositella korkeanpaikankammosta kärsiville. Mies nimittäin tasapainottelee pyörällään Kölnbreinin padon huipulla sijaitsevan kaiteen päällä.

Suoritus ei vaikuta todellakaan helpolta, ja joissain kohti näyttää siltä kuin Wibmerin tasapaino olisi pettää. Lopulta hän kuitenkin pääsee turvallisesti perille padon toiselle puolelle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat