Kendall Jenner paljasti: ”Caitlyn pakotti nälkäisenä nukkumaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pieniä lapsia voi olla välillä vaikeaa saada syömään ruoka-aikana jos tarjottu ateria ei ole lapsille mieleinen. Myös ruoan jälkeen luvatut jälkiruoat voivat saada lapset säästämään tilaa herkuille, mikä ei kuitenkaan ole jälkiruoan tarkoitus. Nyt malli Kendall Jenner on paljastanut, mikä hänen isänsä Caitlyn Jennerin keino oli saada heidät syömään.

Rikkauksista ja kuuluisuudesta huolimatta vanhemmilla on monesti täysin samat kasvatukselliset ongelmat lastensa kanssa kuin kenellä tahansa muulla. Kendall Jenner kertoi US Weekly -sivuston mukaan, että hän ja pikkusisko Kylie olivat usein syömättä ruokaa halutessaan hiippailla ulos ostamaan roskaruokaa. Caitlyn Jenner ei kuitenkaan pitänyt tästä vaan yritti kiristämällä saada lapset syömään.

Kendall kertoi, että Caitlyn oli aina hänen vanhemmistaan se tiukin ainakin ruoka-aikaan. Mikäli tyttäret eivät herkkujen toivossa suostuneet syömään ruoka-aikana mitään, heidän tuli mennä nälkäisinä nukkumaan. Caitlyn näki tyttäriensä läpi ja tiesi, että he ovat syömättä vain sen vuoksi, että he jättäisivät tilaa herkuille ja epäterveellisille ruoille.