Yksityislento kuin miesten päiväunista – kone täynnä maailmanluokan supermalleja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stereotypiaan tavallisista matkustajalennoista kuuluvat huutavat vauvat, juoksentelevat lapset, huono asiakaspalvelu ja ahtaat penkit. Ei siis ihme, että ihmiset unelmoivat jostain aivan muusta. Nyt Victoria’s Secret on järjestänyt yksityislennon, jolle moni mies haaveilisi pääsevänsä mukaan.

27-vuotias brasilialainen supermalli ja Victorian enkeli Flavia Lucini nähdään nyt poseeraamassa Victoria’s Secretin vuokraamassa yksityiskoneessa, jolla supermallit lensivät New Yorkista Pariisiin tähdittämään yhtiön järjestämää perinteistä joulun muotinäytöstä.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat