Mikael Gabriel ja Eppu Normaali ensi kesänä Tammerfesteille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerfest järjestetään ensi vuonna 19. – 22. heinäkuuta ja pääareenana toimii tuttuun tapaan Ratinanniemen festivaalipuisto. Nyt festivaalin ensimmäiset artistit on julkaistu.

Ensi kesän Tammerfesteillä nähdään esiintymässä Ratinan stadionin loppuunmyynyt Eppu Normaali, PMMP-yhtyeen toisena osapuolena tunnetuksi tullut Vesala ja Vain Elämää -sarjassa mukana ollut räppäri Mikael Gabriel.

Eppu Normaalista tehty dokumenttielokuva Eput saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kuluvan viikon perjantaina 2. joulukuuta. Stara tapasi elokuvan ohjaajan ja Juha Torvisen muutama päivä sitten.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat