Venäjän kuumin bikinimalli? Natasha Poly ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen mallikaunotar Natasha Poly on menestyksekkäästä urastaan huolimatta vielä nykyisin varsin tuntematon tähti. Parhaillaan hän tekee kuitenkin läpimurtoa kansainvälisille areenoille ja catwalkeille. Eilen Natasha kuvattiin uimarannalla, jossa hän poseerasi kännykkäkuvissa.

Muotikuvaajien sijaan tällä kertaa mallikaunottaren bikinivartaloa ikuistettiin tällä kertaa kännykkäkameralla, kun Poly poseerasi mustissa bikineissä.

31-vuotias venäläissyntyinen mallikaunotar Natasha Poly, eli Natalya Sergeyevna Polevshchikova, aloitti malliuransa tultuaan toiseksi Moskovassa järjestetyssä mallikilpailussa vuonna 2000. Neljä vuotta myöhemmin hän teki läpimurtonsa poseerattuaan catwalkilla Emanuel Ungaron muotinäytöksessä, ja sittemmin hän on tehnyt menestyksekästä malliuraa esimerkiksi Voguen kannessa ja lukuisten muotimerkkien näytöksissä. Natasha Poly avioitui vuonna 2011 hollantilaisen liikemies Peter Bakkerin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash