Jymy-yllätys! Saara Aallon finaalit nähdään Suomessa suorina lähetyksinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisilla televisiokatsojilla on nyt mahdollisuus päästä jännittämään reaaliajassa Saara Aallon menestystä X Factor UK -ohjelmassa, sillä Sub ja MTV Katsomo näyttävät X Factor -kilpailun suorina lähetyksinä ensi lauantaista alkaen.

Lauantaina Sub tarjoaa lisäksi Suomessa ennennäkemättömät jaksot putkeen, jonka jälkeen alkaa suora semifinaali Lontoosta. Saara Aallon osallistuminen kovatasoiseen X Factor -kilpailuun on herättänyt kotimaisen yleisön seuraamaan ohjelmaa hyvin tiiviisti.

– Olemme todella iloisia ja innoissamme voidessamme kertoa, että onnistuimme sopimaan X Factor UK -ohjelman live-esitysoikeuksia hallinnoivan Fremantle Media Internationalin kanssa ohjelman semifinaali- ja finaalilähetysten esittämisestä Suomessa. Näin myös suomalaiset pääsevät seuraamaan ja kannustamaan Saaran spektaakkelimaisia live-esityksiä superkutkuttavien ratkaisevien ohjelmalähetysten hetkinä, Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawa iloitsee.