Teinityttö osti jättisummalla meikkejä – äidin luottokortilla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alex Dello -niminen tyttö rakastaa meikkejä. Eräänä päivänä Dello oli seikkaillut Sephora-kosmetiikkaliikkeen verkkokaupassa napaten ostoskoriinsa vain kaikkea mikä häntä kiinnosti. Lopulta ostoskorin arvo oli huimat 733 dollaria, joka veloitettiin vahingossa tytön äidin luottokortilta.

Alex Dello on julkaissut tapahtumasta hauskan videon, jossa hän kertoo miten hän vahingossa osti meikkejä äidin luottokortilla 733 dollarilla. Hän oli halunnut testata oliko hänen Sephora-lahjakortissaan yhtään arvoa jäljellä. Kun hän oli näppäillyt sivustolle lahjakortin numeron, meikkitilaus oli hyväksytty.

Lahjakortti oli ostettu äidin pankkikortin tiedoilla, minkä vuoksi tytön ei tarvinnut enää tietää äidin luottokortin tietoja tai täyttää niitä mihinkään. Dello pelkää, että mikäli Teresa-niminen asiakaspalvelija ei pysty perumaan tilausta, hänen äitinsä tappaa hänet. Dello on myöhemmin päivittänyt Twitteriinsä, että Teresa ei pystynyt perumaan jo lähtenyttä luottokorttimaksua.

⚔⛓⚔

A photo posted by Alex DelloStritto (@alex.dello) on

cry about it. ?

A photo posted by Alex DelloStritto (@alex.dello) on

she's beauty, she's grace, she's only cried twice today. ??

A photo posted by Alex DelloStritto (@alex.dello) on