Pilvien vedestä valmistettu olut myyntiin Skotlannissa

Lux Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruokien ja juomien markkinoilla erottautuminen on nykyisin yksi tärkeistä teemoista, ja skotlantilainen panimo Innis & Gunn on ymmärtänyt sen hyvin. Se on nimittäin ryhtynyt valmistamaan pilvien vedestä valmistettua olutta.

Yhtiön mukaan se ei jaksa odottaa, että vesi muodostuu luonnollisesti pisaroiksi ja sataa alas, joten se kerää oluen veden suoraan pilvistä.

Keräämiseen käytetään moottoroituja leijoja ja laitteita, jotka tiivistävät pilvessä olevan vesihöyryn vedeksi ja ohjaavat sen säiliöön. Suunnitelma on ollut menestyksekäs, sillä jo ensimmäisellä yrityskerralla laitteisto tuotti vettä peräti 500 pintin tekemiseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat