Spotify julkisti vuoden soitetuimmat artistit – tässä he ovat!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on jälleen paljastanut vuoden kuunnelluimmat artistit. Ensimmäiselle sijalle nousi jo toista vuotta peräkkäin kanadalainen hiphop ja RnB -artisti Drake.

Draken kappaleita kuunneltiin vuoden aikana yli 4,7 miljardia kertaa. Tähden tuore Views-levy nousi niin ikään vuoden eniten kuunneltujen albumien listan ensimmäiselle sijalle. Toiseksi eniten Spotifyssa kuunneltiin tänä vuonna toista kanadalaista poptähteä, Justin Bieberiä.

Kolmannelle sijalle päätyi Rihanna, kun taas neljänneksi eniten kuunteluja keräsi Twenty One Pilots. Kärkiviisikkoon nousi myös Kanye West. Eniten kuuntelukertoja kerännyt uusi artisti oli puolestaan NME-sivuston mukaan One Direction -poikabändin riveistä soolouralle siirtynyt Zayn Malik.