Mitä ihmettä? Vuohi rentoutuu ankkapuvussa – tätä et ole ennen nähnyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puolivuotias Polly-niminen vuohi kärsii eroahdistuksesta ja neurologisista ongelmista. Se on myös osittain sokea, mikä luo pienen vuohen elämälle entistäkin enemmän haasteita. Polly on päässyt mukaan vuohia pelastavan Goats Of Anarchyn toimintaan.

Vuohien pelastusjärjestö Goats Of Anarchyn toiminnanjohtaja Leanne Lauricella kertoo BuzzFeedille, että Pollylla on erikoinen tapa rentoutua. Vuohen päälle puetaan ankkapuku, joka on tarkoitettu lasten naamiaisasuksi.

Pollyn kuvia leviää netissä ja ne ovat sulattaneet internetkansalaisten sydämet. Polly on erityisen kiintynyt Leanneen ja rakastaa läheisyyttä. Ankkapuku luo kaiketi tunteen, että vuohi saa lämpimän halauksen. Se usein nukahtaa puvun pukemisen jälkeen.