Yksi kaunotar ylitse muiden Victoria’s Secretin rohkeassa muotinäytöksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotias mallitulokas Bella Hadid on saanut nopeasti töitä mallina todella suurilta ja nimekkäiltä muotitaloilta. Äskettäin hänen kiinnityksensä Niken malliksi sai tosin rajun vastareaktion, sillä Bellaa pidetään liian laihana sporttisen yhtiön malliksi.

Tällä viikolla Bella on kuitenkin poseerannut hieman toisenlaisissa merkeissä, kun hän esiintyi Victoria’s Secretin jouluisessa muotinäytöksessä Pariisissa. Näytöksessä esiintyi valtava joukko maailman tunnetuimpia supermalleja, mutta yllättäen melko uusi tulokas Bella nousi esiin nimekkäästä joukosta. Kuvat kertonevat miksi.

Bella Hadid ilmoitti Nike-yhteistyöstään innoissaan omalla Instagram-sivustollaan, mutta on sen jälkeen saanut negatiivisten kommenttien vyöryn. Kampanjaa kommentoineet ovat olleet The Sydney Morning Heraldin mukaan muun muassa sitä mieltä, että Hadid on huonoin mahdollinen valinta edustamaan Nikeä. Eräs kommentoija sanoi Hadidin kuvien aiheuttavan nuorille syömishäiriöitä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash