Tältä joulu näyttää kissaihmisen silmin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat yleensä ymmärtävät joten kuten olla sotkematta joulukoristeita tai repimättä kuusen alle asetettuja lahjoja. Kissat ovat kuitenkin täysin oma lukunsa, sillä niitä tunnetusti kiinnostaa kaikki uusi, kiiltävä ja pienintäkään rapinaa pitävä asia tai esine.

Nyt hauskalla videolla nähdään miltä joulu kissan omistajan silmin näyttää. Videolla paljastetaan tila, joka on täytetty joululahjoilla, koristeilla, valoilla ja kahdella joulukuusella. Kissat tarkkailevat koristeita ulkopuolelta kunnes niiden kissanluukut avataan ja ne pääsevät itse tilaan.

Kissat juoksevat heti koristeiden luo ja saavat melkoisen tuhon aikaan todella lyhyessä ajassa. Kun kissat poistuvat tilasta, toinen kuusista on kaadettu, koristeet on revitty ja tila näyttää muutenkin siltä kuin siellä olisi pyörinyt pieni hurrikaani.