Farrah Abraham bikineissä – ylpeä kurvikkaasta vartalostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teiniäiti Farrah Abraham sai hiljattain aikaiseksi raivokkaiden äitien somemyrskyn, kun hän julkaisi kuvia meikatusta ja kuusivuotiaasta Sophia-tyttärestään. Kuluneena syksynä tytär aloitti koulun ja Farrah joutui heti lapsineen rehtorin puhutteluun.

Eilen Farrah poseerasi jouluteemaisissa bikineissä uima-altaalla, jossa hän korosti asullaan ja asennoillaan kurvikasta vartaloaan.

MTV-televisiokanavan realityohjelmasta julkisuuteen singahtanut Farrah puolustelee lastaan. Hänen mukaansa kaikki pikkutytöt innostuvat meikeistä jossain vaiheessa elämää. Nainen tokaisee, että aikuisilla tulisi olla suurempiakin huolenaiheita kuin jälkikasvun ehostaminen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash