Perheenäiti vedätti miestään rajusti – eeppinen viestiketju verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Käytännön pilat ovat parhaimmillaan hervottoman hauskoja, mutta usein kohteelle ne eivät ole niinkään mukavia. Nyt verkossa nähdään perheenäidin ja -isän välinen viestinvaihto, jossa äiti todellisuudessa esitteli photoshoppaustaitojaan. Mies ei sitä kuitenkaan ilmeisesti huomannut.

Viesteissä perheenäiti lisäsi kuvan kojootista ja väitti adoptoineensa sen koirana perheeseen. Pian äiti lähetti muokkaamansa kuvan, jossa kojootti istui perheen sohvalla pienen poikalapsen vieressä. Perheenisä luonnollisesti järkyttyi näkemästään ja yritti varoittaa äitiä.

Äiti ei kuitenkaan suostunut uskomaan, että kyseessä olisi kojootti. Lopulta pilailu meni niin pitkälle, että perheenisälle täytyi kertoa mistä on kyse.

kojootti_iso03122016