Vuoden päräyttävin iltapuku! Rinnat lähes paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iltapukujen historiassa on menty kautta aikojen paljastavampaan suuntaan, ja viime vuosina asut ovat olleet niukimmillaan pelkkiä niukkoja kankaanpalasia. Nyt poptähti Cardi B on astellut julkkisjuhliin asussa, joka ei jättänyt enää kovinkaan paljon arvailun varaa.

Eilen Cardi B poseerasi punaisella matolla New Yorkin The Kings Theaterilla, jossa juhlittiin VH 1 Divas Holiday: Unsilent Nightia. Musta iltapuku oli alaosastaan melko tavallinen, mutta yläosassa sen kaula-aukko oli harvinaisen paljastava.

Belcalis ”Cardi B” Almanzar on newyorkilainen artisti ja realitytähti, joka on saanut suosiota erityisesti sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on Instagramissa jo yli miljoona seuraajaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash