Järkytys lentokoneessa – nainen avasi oven ja hyppäsi alas!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan muutaman sekunnin pituinen video, jolla nähdään avoinna oleva lentokoneen matkustamon ovi. Videon kuvannut Hampton Friedman kertoi CNN-uutiskanavalle, että näki kun eräs nainen avasi hätäoven ja hyppäsi ulos koneesta.

United Airlinesin lentokone oli juuri laskeutunut Teksasiin Houstonin lentokentälle, kun eräs matkustajista päätti poistua koneesta omin päin. Friedmanin viereisellä penkkirivillä ollut nainen oli avannut lentokoneen hätäuloskäynnin samaan aikaan, kun matkustajakone oli vasta lipunut kohti portteja. Lentokone oli saapunut Houstoniin Louisianan New Orleansista.

United Airlinesin tiedottaja Maddie King kertoo CNN:lle, että nainen selviytyi hypystä ilman vammoja. Hän selvisi tilanteesta säikähdyksellä, eikä matkustajaa ole pidätetty tai häntä kohtaan nostettu syytteitä.