Chow chowin kylpyhetki ihastuttaa – ihana nautiskelija

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat vihaavat kylpyhetkiä, minkä vuoksi verkossa onkin paljon hauskoja videoita, joissa koirat ovat protestoineet kylpyhuoneeseen menemistä mitä hauskimmilla tavoilla. Eräs chow chow -rotuinen koira näyttäisi kuitenkin nauttivan hämmentävän paljon pesuhetkestä.

Videolla nähdään kaksivuotias Toby, joka odottelee kylpyammeessa istuskellen kiltisti omistajaansa. Toby nauttii selvästi kun siihen hierotaan pesuainetta ja on jopa nukahtamaisillaan kun shampoota vaahdotetaan turkkia rapsutellen.

Video on saanut osakseen paljon ihastelua juuri siksi, että niin harva koira pystyy nauttimaan kylvyssä samalla tavalla kuin Toby. Tobylla on myös oma tobypuff-niminen Instagram-kanava, jossa sen jokapäiväisiä seikkailuja seuraa jo yli 52.600 fania.