Näin teet tehokkaamman tehtävälistan – apua joulukiireisiin

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulu on kiireistä aikaa, jolloin pitää tehdä monta asiaa muutaman viikon aikana. Toki osa ihmisistä osaa valmistella joulua jo kuukausia etukäteen, mutta toiset suorittavat asioita paremmin pienen paineen alla. Nyt on annettu loistava vinkki siihen, kuinka tehtävät saa hoidettua tehokkaammin ja nopeammin.

Vähintään joka toinen käyttää jouluna apunaan erilaisia tehtävälistoja tai muistiinpanoja. Listoihin saatetaan kirjoittaa esimerkiksi: ”Muista tilata lämmitysöljyä”, ”Siirrä kummitytön tilille rahaa” tai ”Hanki uudet kuusenkynttilät”. PureWow neuvoo nyt, kuinka listasta saa paremman ja siten myös toimivamman – eli tehokkaamman.

Jokainen tehtävä kannattaa kuvailla yksityiskohtaisemmin, niin ne on helpompi suorittaa listalta pois. Esimerkiksi: ”Muista tilata lämmitysöljyä puh. (tähän puhelinnumero)”, ”Siirrä kummitytön tilille rahaa (tähän tilinumero)” tai ”Hanki kuusenkynttilät (tähän valmiiksi mietitty liike tai verkkokauppa)”. Kun tehtävät on jo kertaalleen mietitty valmiiksi, on niistä tavallaan jo puolet tehty.