Tässäkö naisten uusi trendi? Kangaskaistale ei jätä juuri arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen supermalli Jourdan Dunn on toiminut urallaan Burberryn, Calvin Kleinin, Yves Saint Laurentin ja Victoria’s Secretin mallina. Taannoin hän sai potkut Christian Diorin muotinäytöksestä vääränlaisen kuppikokonsa vuoksi. Sittemmin hän on pyrkinyt varta vasten korostamaan kurvejaan.

Eilen Jourdan poseerasi Lontoon Royal Albert Hallissa järjestetyssä Fashion Awards 2016 -tapahtumassa upeassa asussa, josta voisi kuvitella tulevaisuuden hittiä. Dunnin yläosaa nimittäin hädin tuskin peitti kapea kangaskaistale, joka ei jättänyt liikoja arvailun varaa.

Jourdan Dunn on muotiuransa lisäksi vuonna 2009 syntyneen Riley-pojan äiti. Dunn on esiintynyt viime aikoina muun muassa Rihannan River Island -vaatekokoelman kuvissa. Mallikaunotarta verrataan usein ihonvärinsä ja ulkomuotonsa takia mallilegenda Naomi Campbelliin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash