Muistatko Shakiran? On edelleen seksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira ja jalkapalloilija Gerard Pique saivat taannoin esikoisensa, ja samalla Shakiran musiikkiura meni jäihin. Sittemmin latinolaulajatar on nähty vain harvoin julkisuuden valokeilassa, sillä hän on keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä.

Eilen Shakira kuitenkin palasi hetkeksi julkisuuteen, kun hän asteli Brasilian Sao Paulossa järjestettyyn lehdistötilaisuuteen esittelemään uuden Dance-hajuvetensä. Poptähti osoitti olevansa edelleen huippuseksikäs kaunotar, kun hän asteli lavalle sinisessä pikkumekossa.

Shakira oli aktiivinen esiintyjä jo lapsena ja teini-ikäisenä, ja taannoin paljastuneiden lapsuuskuvien perusteella hän näytti nuorena lähes samalta kuin nykyisin. Kuvien joukossa oli myös studiokuvia, joissa 14-vuotias Shakira poseeraa valokuvaaja Carlos Venegasille. Splash Newsin mukaan Venegas kertoi nähneensä jo tuolloin, että teinitytöstä tulee vielä jotain suurta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash