Omituinen näky lentokoneen ikkunasta – pilvien keskellä kohosi masto

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Redditiin on julkaistu kuva, jonka oli ottanut Malagasta Bristoliin matkalla ollut lentomatkustaja. Hän oli nähnyt pilvien seassa kohonneen tangon ja ikuisti sen otoksiinsa. Lentokone oli ollut kuvan ottamisaikaan noin 1,4 kilometrin korkeudessa.

Kuvan ottanut mies väitti, että lentokone oli ollut meren yläpuolella kuvan ottamisen aikaan. Osa redditoreista kuitenkin uskoo, että kuviin olisi ikuistunut Englannin Somersetissä sijaitseva televisiomasto. Masto on 293 metriä pitkä.

Osa kommentoijista väittää, että kuva on otettu naarmuisen ikkunan läpi, eikä taivaalla näy tangon tankoa. Kuva on otettu valoisan aamupäivän aikana. Yöpimeällä mastosta olisi todennäköisesti loistanut valoja.

View post on imgur.com