Brittilehti: Piispa väittää hierovansa miesten sukuelimistä suurempia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uskonmiehillä on kautta aikojen väitetty olevan jos jonkinlaisia erikoisia kykyjä, jotka lienevät kuitenkin todellisuudessa silkkaa satuilua. Nyt brittilehti Metro kertoo piispasta, joka väittää kykenevänsä käsillään saavutukseen, joka todennäköisesti kiinnostaisi miljoonia miehiä.

Ghanalainen piispa Daniel Obinim nimittäin väittää kykenevänsä kasvattamaan miesten sukuelimiä hieromalla niitä käsillään. Hän ei suorita hoitoaan kuitenkaan koskemalla miesten paljaisiin elimiin, vaan kourimalla miesten jalkovälejä housujen päältä.

Joissain tapauksissa Obinim pitää hetken aikaa kiinni sukuelimestä ja heiluttelee sitä hieman. Lehti on saanut haltuunsa myös videon, jossa rituaalia suoritetaan.

Ei liene ihme, että samainen piispa on tarjonnut samankaltaista palvelua myös naisten rintojen kasvattamiseen. Obinimilla on oma nettitelevisio, Obinim TV, jossa hän kertoo hoitavansa myös monia muita ruumiinosia paremman näköisiksi ja kokoisiksi. Metro-lehdellä ei ole tiedossa onko miehen rituaaleilla ollut todellisia vaikutuksia. Piispaa on syytetty aiemmin nuorten pahoinpitelyistä.