Pankkihuijarit liikkeellä – poikkeuksellisen härski viesti leviää sähköposteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina verkossa on levinnyt tasaisin väliajoin huijausviestejä, joissa kalastellaan erityisesti pankkitunnuksia ja luottokorttien tietoja pahaa-aavistamattomilta kansalaisilta. Huijausviestien taso vaihtelee merkittävästi, mutta aina jotkut suomalaiset lankeavat ansaan kalliiksi tulevin seurauksin.

Parhaillaan suomalaisten sähköposteihin kilahtelee valtava määrä Nordean nimissä lähetettyjä huijausviestejä, joiden kanssa pankilla ei ole mitään tekemistä.

Viestissä väitetään, että siinä on kyse pankin ohjelmistopäivityksestä ja siksi asiakkaan tulisi kirjautua verkkopankkiin linkin takaa löytyvällä sivulla. Poikkeuksellisen härskiksi tämänkertainen viesti menee, kun siinä pyydetään lähettämään skannattu tunnuslukukortti huijareille.