Tom Fordin raju vinkki: ”Jokaisen miehen tulisi harrastaa seksiä miehen kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotisuunnittelija Tom Ford on kehottanut aiemmin GQ-lehden tekemässä haastattelussa miehiä olemaan avoimempia seksin suhteen. Fordin mukaan jokaisen miehen tulisi harrastaa edes kerran elämässään seksiä miehen kanssa vastaanottavana osapuolena ymmärtääkseen paremmin naisia.

Tom Fordin mielestä naisen asema seksissä on hyvin alistuva ja haavoittuvainen. Tämän ymmärtämiseen miesten tulisi Fordin mukaan harrastaa edes kerran seksiä miehen kanssa. Nyt Tom Ford on ollut uudelleen GQ-lehden haastateltavana ja kertonut olevansa edelleen samaa mieltä aiempien ajatustensa kanssa.

Aluksi Ford yritti laittaa aiemman kommenttinsa humalan piikkiin, mutta myönsi lopulta, että ajattelee vieläkin samalla tavalla. Hänen mielestään naisen asema seksissä on niin passiivinen, henkilökohtainen ja alistuva, että jokaisen miehen tulisi kokea se joskus ymmärtääkseen naisia paremmin. Miesten tulisi Fordin mukaan alistua vapaaehtoisesti ainakin kerran kokonaan toiselle miehelle.