Ashley Graham rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotimaailmaan on viime vuosina noussut monia plus-kokoisia malleja. Amerikkalainen Ashley Graham on yksi niistä malleista, jotka aikovat valloittaa muodin maailman hyväksymättä hoikkia kauneusihanteita. Laihdutuskohun keskelle taannoin joutunut Ashley on jo palannut tuttuihin mittoihinsa.

Eilen Graham kollegoineen nähtiin osallistumassa VH1-televisiokanavan America’s Next Top Model -realitykilpailun uuden tuotantokauden ensi-iltajuhliin New Yorkissa. Plus-malli oli pukeutunut juhliin rohkeaan mustaan asuun, joka muistutti lähinnä alusvaatteita.

Ashley Grahamille suunniteltiin äskettäin oma Barbie-nukke, jonka kokoon malli sai itse olla vaikuttamassa. Yksi kriteeri oli se, että Barbien reidet koskettavat toisiaan. Toisena kriteerinä Graham olisi halunnut Barbielle vielä selluliittiakin, mutta sitä oli liian vaikeaa toteuttaa.

Splash
Splash
Splash
Splash