Mies ihastui lomalla alpakoihin – sitten hänen viestinsä lähtivät leviämään verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus elämän suuri rakkaus saattaa löytyä vieraasta maasta lomamatkan aikana. Twitter-käyttäjä Alexandria Neonakisin isän tapauksessa sellainen löytyi Perusta, alpakka-nimisten kamelieläinten muodossa.

Alexandrian Etelä-Amerikassa matkaileva isä Dimitris on lähetellyt perheelleen runsain määrin erilaisia lomakuvia. Harvasta asiasta hän oli kuitenkaan niin innoissaan kuin kohtamisestaan villaisten ja pehmeiden alpakoiden kanssa.

– Tämä oli ehdottomasti pehmein ja halattavin eläin ikinä. Kyseessä on apakka. En voinut lopettaa sen halaamista ja pussaamista, enkä voinut olla upottamatta kasvojani sen paksuun pehmeään turkkiin, Dimitris kertoo viestissään.

– Sen villa oli tuntui niin pehmeältä kasvojani vasten. En voinut olla nauramatta. Se oli pehmein turkki ikinä, mies jatkoi.

Alexandrian kertoo Buzzfeed-sivustolle, ettei hänen isänsä ei ollut aikaisemmin kohdannut alpakoita. Mies oli ihastunut eläimiin niin suuresti ensikohtaamisen aikana, että oli päätynyt tapaamaan myös muita lajin edustajia.

Nainen päätti jakaa innostuneen isänsä hauskan viestin Twitterissä. Viesteistä tuli nopeasti viraalihitti, ja niitä on jaettu sivustolla uudelleen kymmeniä tuhansia kertoja.