Avaruuskakku on juhlapöydän näyttävin herkku – tässä resepti!

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet villityksestä, jossa ruoka-annokset muistuttavat väritykseltään avaruuden tähtitaivasta ja galaktista linnunrataa. Nyt Spoon University on jakanut videon, jolla opetetaan avaruuskakkujen leipominen yksityiskohtaisten neuvojen avulla.

Avaruudessa on muutakin kuin äärettömästi mustaa. Nyt opetellaan galaksikakun leipomista, ja pääosaan nousevat tähtitaivaan eri sävyt. Kakun reseptin löytää täältä. Kakun komeus piilee näyttävässä kuorrutteessa.

Samalla idealla on toteutettu aiemmin avaruusdonitseja ja minikokoisia leivoksia. Värikkäät ruoat ovat vallanneet myös kahvilat ja kauppojen hyllyt ympäri maailmaa. Esittelimme äskettäin väriloistoa vastaan taistelevan jäätelötehtailijan, joka on vastavuoroisesti tuonut markkinoille pikimustaa purtavaa. Musta jäätelö valmistettiin kookoshiilestä.